4 Ekim 2008 Cumartesi

Ben de Teyze Oldum Sonun da

Dört gözle yolunu beklediğimiz canım yeğenim daha 11 günü olmasına rağmen 30 Eylül de dünyaya gözlerini açmaya karar verdi.

Maşallah Maşallah diyelim de nazar değmesin.



Bayram Şekeri

Ablamın uzun tedavisinden sonra bu ilaç gibi geldi. Ablam (SLE) Lupus hastası. Hamile kalmasında bir sakınca yoktu ama çok uzun bir tedavi vardı önünde. Bu tedaviyi göze alarak çocuk doğurmaya karar verdi.

SLE, cilt, eklemler, böbrekler ve sinir sistemi başta olmak üzere bütün vücudu etkileyebilir. Burada, küçük deri sorunları olabilecek bir sinir sistemi, kalp ve kan damarlarının etkilendiği ya da böbrek yetersizliği oluştuğu durumlar da olabilir. SLE, genç kadınlarda ve çocuk doğurma yaşlarında görülme eğilimindedir. Üremeyi etkilememektedir. Fakat düşük yapma, erken veya ölü doğum riskini artırmaktadır. SLE, retüsün kalp hızım da düşürebilir.


Sağlıklı, sıhhatli nur topu gibi bir erkek bebeğimiz oldu.
Adını Furkan koydular.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Allah sağlıkla,analı,babalı büyütsün canım.Bekir Mert'i de abi olarak görebildik desene...maşallah..maşallah..

Bekir Mert & Metehan dedi ki...

(AMİN) CANIM
Bebeği koyduk yanına hemen saldırmaya kaktı bizim abimiz yaaaaaa

Adsız dedi ki...

maşallah furkan bebeğe.allah analı babalı büyütsün.ablanada ail şifalar diliyorum ve onu tebrik ediyoırum.annelik duygusu böyle işte.daha dünyaya getirmeden pek çok şeyi göze almış maşallah ona.

ayrıca işin diğer benim açımdan sevindirici kısmı furkan bebekle doğum tarihlerimiz aynı olmuş:)) bende 30 eylül doğumluyum:))Size bayram hediye olmuş ne güzel.

ömrü bahtı güzel olsun inş(AMİN)

Yasemin ayrıca blogunu daha sık güncelnlediğin içinde çok memnun oldum hep böytle devam et lütfen tembellik yapma olurmu:))

biolog77

Bekir Mert & Metehan dedi ki...

AMİN canım. Bu güzel yorumun için de çok teşekkrür ederim.

Biraz geç olsada senin doğun gününde kutlu olsun.

Adsız dedi ki...

GÖZÜNÜZ AYDIN EFENDİM.ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN...
HACER TEYZE

Bekir Mert & Metehan dedi ki...

Amin Hacer
Cümlemizinkini.