18 Temmuz 2008 Cuma

ÜSKÜDAR GEZİMİZ

Yağan yağmurdan sonra hava da çok sıcak değildi. Eşimin Üsküdar da bir kaç işi vardı. Eeee böyle fırsatı yakalamışken oğlumla hemen hazırlanıp bizde gittik.


Bekir Mert’le otobüse binmek çok yorucu. Bizim evden Üsküdar 45dk sürdüğü için haliyle oğlum çok sıkıldı. Önümüzde oturanların saçını çekme girişimlerinde bulundu, başarılı olamayınca sinirlendi bağırdı (anneye bütün sinir).

Yorucu otobüs yolculuğundan sonra Üsküdar’a varabildik. Deniz havası almak çok iyi geldi bize. Oğlum da evden başka yerler olduğunu keşfetmiş oldu böylelikle (bu sitemlerimiz babamıza).

Deniz manzarası görülmeye değer ama Üsküdar’ın hali içler açısı. Bitmek bilmeyen tüp geçit çalışmaları sayesinde Üsküdar’ın eski halinden eser yok.



Sahil kenarları çok güneşliydi. Biz hep gölgelik yerlerde dolaşıp temiz hava aldık. Resim çekmek için sahil kenarına yanaştık. Malum benim oğlum şapka takmayı hiç sevmiyor. Ben şapkayı kafasına koydukça o atıyor.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

negzel vakit geçirmişiniz ailecek.bol gezin,güzel haaların tadını çıkarın.bekir mert güneşe de çıksın,güneş bebeklerimiz için çok yararlı.Ama şehir içinde bile dışarı çıkaken mutlaka güneş kremi sürmeisin.Güneş ışınlarının zararlı olanları gelmesin bebişine....

böcük dedi ki...

Ahh Üsküdar ahh :) Üsküdar sahilde dolaşmayı özledim :p Güzel bir gün geçirmişsiniz anlaşılan :) Küçük beyefendinin de keyfi yerinde gibi :D

Bekir Mert & Metehan dedi ki...

Bizim eve her açıdan güneş vuruyor BÜŞRA. Bende oğlumu kafasına güneş gelmeyecek şekilde yatırıyorum ama çok fazla tutmuyorum.

çocuklar için faydalı beğendiğin bir güneş kremi var mı? yardımcı olursan sevinirim :)