18 Temmuz 2008 Cuma

İSİLİK

Yeni fark ettim oğlumun vücudu sıcaklardan dolayı hep isilik olmuş hemen banyo yaptırdım şimdi uyuyor.
Böyle giderse bu sıcaklar bizi perişan edecek..



8 yorum:

Adsız dedi ki...

merhabalar,oğlunuzu Allah esirgesin.Çok tatlı maşaallah.Zor dönemler ancak.Yürümeye başaldıklarında daha da tehlikeli oluyorlar.Dediğin gibi canım dağıtmaları birşey değil de Allah kaza beladan korusun.Cümlesiyle sağlıklı,hayırlı,uzun ömürler versin.sevgiyle kal.tekrar görüşmek üzere.

Adsız dedi ki...

evet yazın çocukla için en kötü taraflarından biri de isilik.Bir de kaşınır onlar,dikkat et yra olmasınlar...Ada'nın geçen sene kaşımakktan yara olmuştu....

Denize ve Nehire aşık dedi ki...

Geçmiş olsun dostum, ben de her terlediğide beni puduralıyorlar ve suya sokuyorlar isilik olmayayım diye. sen de şu havuzunu daha sık kullan derim :)

Adsız dedi ki...

BEN hem Ada için hem kendim için Nıvea'nın güneş kremini kullandım.Ada'yaçocklar için olanını 50 faktörlü olanını kullandım.Geçen seneki tatilimizde Ada süt beyazı olmasına karşın,hiç acı çekmeden çok güzel bronzlaştı - ki uyku dışında sabahtan akşama havuzdaydı - devamlı sürüyordum.Havuzdan çıkınca da hemen kurulayıp tekrar sürüyordum ve kalın tabaka sürüp tenine yediriyordum.Geçen haftaki havuz maceramızda da herkes cayır cayır yandı ama Ada'nın yüzü hafif pembe oldu ve ertesi gün geçti.Başka krem kullanmadım.Başka markaları bilmiyorum.Sabahları parka giderken de mutlaka güneş krem kullanıyorum.

Büşra & Ada

Gelin Ayşe dedi ki...

Gecmiş olsun yasemin. Bu sıcaklar cok kötü evet. O bezlerin içinde nasıl dayanabiliyorlar bebişlerimiz yazık :(

Uzun zure ugrayamadım kusura bakmayın. Fırsat bulunca hemen blog ziyartelerine cıkıyorum :)

Keltoş Mert :)

M.İ.N.İ dedi ki...

Nasıl oldu şimdi bekir mert geçmiştir umarım

böcük dedi ki...

Maşallah ya çok tatlı bakmış :D Yazın biz bile dayanamıyoruz bu sıcaklara çocuklar ne yapsın ;s Şimdi bir sorun kalmamıştır umarım :) Sevgiler :)

Adsız dedi ki...

canımmm kıyamam sana
bu sıcaklar en çok sizi rahatsız ediyor zeynep de tatilde perişan oldu bu arada sayfanı ziyarete gelmeyeli çok büyümüşsün nazae değmesin kocamancık öptük zeynep ve annesi